Noorte Tõrva

NOORTE TÕRVA
Oleme Karliga eest vedanud kohalikke noorte organisatsioone mitmeid aastaid. Olgu selleks õpilasesindus või noortevolikogu. Leiame, et need organisatsioonid, kus koos oleme töötanud, on andnud meile väga palju juurde ning võimalusi noortel omaalgatust proovida ja noorte organisatsioonides tegutseda, on vajalikud tulevikus.

Seetõttu on meie plaan volikogus seista selle eest, et noortel oleks võimalik läbi noorte omaalgatuste projektifondi kirjutada lahedaid projekte, millest tulevikus võivad kasvada nutikad lahendused ettevõtluses või anda noortele hindamatuid kogemusi tulevikuks.

Meie piirkonnas peavad säilima tugevad noortekeskused- ja toad ning nendega ühes tublid noorsootöötajad, kes kohalike noorte jaoks alati olemas oleksid.

Leiame, et uues vallas peab jätkuma noortevolikogu töö. Tõrva Noortevolikogu on näidanud aastate jooksul üles initsatiivikust ja teinud palju ettepanekuid linnaelu parandamiseks ja loonud uusi üritusi ja traditsioone. Usume, et taoline noortevolikogu võiks tegutseda ka uues vallas. Oleme noortele volikogus toeks, kuulame nende häält ja küsime nende arvamust olulistes küsimustes. Noortevolikogust kasvavad välja aktiivsed kogukonnaliikmed, kes tulevikus on ettevõtjad, vallajuhid või miks mitte ka riigijuhid.

Sirli Pippar
Tõrva vallavolikogu kandidaat

See sissekande postitati kategooriasse Arvamused. Lisa otselink järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Tere e-posti aadress ei avaldata. Vajalikud väljad on märgitud: *

*


*

Kasutada saab järgmisi HTML märksõnu: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>